El bon comunicador

A la classe de GTIC vàrem estar posant en comú les característiques que ha de tenir una persona per a ser un bon comunicador. A continuació us presentaré els trets bàsics que ha de tenir:
  1. Ha de tenir un bon vocabulari per a poder fer-se entendre bé i de la manera correcte. 
  2. Ha de ser carismàtic per a no avorrir al públic. 
  3. Ha d'explicar-se amb claredat per a que tothom el pugui entendre.
  4. Normalment, es comunicarà amb el món a través d'algun mitjà de comunicació com una web, un blog, el twitter o el facebook, entre d'altres. 
  5. Utilitzarà diferents formats per expressar-se, com vídeo, àudio o imatges. 
  6. Al parlar en públic, haurà de tenir una bona postura corporal.
  7. Ha de saber estar atent a les reaccions del públic per a modificar el discurs si veu que no dóna bon resultat.
Com a activitat, ens van proposar de, per grups, seleccionar algun personatge públic de l'actualitat que nosaltres creiem que és un bon comunicador a partir del que hem anat treballant a classe i fer-ne un seguiment de tots els mitjans de comunicació pels quals aquest personatge s'expressa. 

El meu grup vam triar com a bon comunicador l'Eduard Punset. Després de moltes setmanes de recopilar informació de tots els mitjans, vàrem posar en comú tota l'informació emmagatzemada i vam crear una wiki on vàrem posar tota la informació ordenada i comentada. Vàrem poder comprovar que, l'Eduard Punset, es comunica a partir de molts mitjans, com el facebook, el twitter, el seu blog, entre d'altres.
Us deixo l'enllaç de la wiki que vàrem crear aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada